Dă-i peste bot cu video-ul ăsta când mai zice "pe vremea mea..."

Cazurile extreme de pe vremea mea le vezi anual prin jurul zilei mele de naștere când aproape-centenarii de peste tot îl plâng pe Împușcatul pentru că "era rău, dar măcar aveai serviciu și casă asigurată', dar alea mai ușoare le vezi ori de câte ori se vorbește de generația asta nouă care vine din urmă: gen z.

Multe reproșuri referitoare la cum ăștia tineri fac lucrurile diferit față de cum le-am făcut noi sunt destul de pertinente și relevante contextului actual de îți-măsor-valoarea-în-like-uri-și-subscriberi, dar sunt destule cazuri de gratuități specifice generation gap-ului.

Eu când eram mic mă jucam pe stradă și stăteam afară toată ziua. Țevi cu cornete, bărcuțe în băltoacele interminabile, bombe cu carbid și alte nebunii din astea! Dar uit că pe vremea aia trecea o mașină la 20 de minute pe stradă sau de câte ori a fost pupată cine știe ce icoană de nu mi-am pierdut vederea printre toate bombele în țevi de PVC date.

Ca să nu mai cad în capcana asta sau ca să îmi fie mai ușor să mă întorc de pe arătură și să aplic un sistem de valori actuale la situații actuale, las aici reclama de mai jos.

Fix pentru momentele alea când eu sau alt bătrân îți zice ție tinere că pe vremea mea... tu să mi-o tai din scurt și să mă întrebi dacă aveam roboței teleghidați cu care ne băteam între noi.

Eu o să mă bâlbâi încet și o să zic că aveam țevi cu cornete, dar tu să nu te lași.

Să râzi zgomotos.

Tataie, noi ne batem cu robomasteri cu infraroșu! Hai fă pași și lasă-ne că n-ai înțeles nimic.


Băi ce nebunie la 500$.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!