Reminder de weekend: se iese la vot


- Aoleu, e duminica asta?
- Da.
- Păi deja mi-am plănuit o ieșire din oraș având în vedere vremea frumoasă...
- Nu e nicio problem─â. Po╚Ťi vota oriunde ├«n ╚Ťar─â. G─âse╚Öte o scoal─â ╚Öi probabil acolo e o sec╚Ťie de votare.
- De fapt ieșirea e un city break în afară.
- Pentru rom├ónii din afara ╚Ť─ârii perioada de votare e de 3 zile, de vineri p├ón─â duminic─â. Ia d─â un clic aici: https://votdiaspora.ro/.

N-am fost niciodat─â prea ancorat ├«n politic─â, dar nu ╚Ťin minte vreodat─â s─â fii v─âzut o campanie electoral─â mai diluat─â ca p├ón─â acum. O campanie ├«n care nu s-a ├«nt├ómplat nimic prin media, nici m─âcar o dezbatere cu candida╚Ťii mai de doamne ajut─â. Tentativa aia de discu╚Ťie cu cei care au jum─âtate de procent prin sondaje nu se pune.

E ok, ╚Ťin postul ─âsta pe pozitiv chiar dac─â to╚Ťi candida╚Ťii pare c─â ╚Öi-au comandat strategia de campanie de pe aliexpress: unora ├«nc─â nu le-a venit pachetul, iar al╚Ťii au comandat ceva ce avea poza ╚Öi descrierea cu caracter fantezist.

├Än schimb, cel mai m├órlan lucru e cum un gigel care petrece cel pu╚Ťin 8 ore online ╚Öi vreo or─â-dou─â pe zi la televizor a trebuit s─â afle c─â se voteaz─â ├«n weekend de la tac-su c├ónd a fost ├«n weekend la gr─âtar.

Poveste cât se poate de adevărată.

Mi-a zis-o mie „un prieten”.

Mai trist e c─â asear─â eram la o bere cu ni╚Öte prieteni ╚Öi aceea╚Öi revela╚Ťie au avut-o ╚Öi ei c├ónd le-am zis c─â se voteaz─â ├«n weekend. Acum ╚Ötiu c─â e pueril s─â dai vina pe al╚Ťii pentru c─â tu nu te-ai informat, dar adu o Biblie s─â jur aici c─â tot universul meu sculptat dup─â chipul ╚Öi asem─ânarea lui Zuck a decis c─â alegerile astea nu sunt importante.

─ésta a fost ╚Öi motivul pentru care zis c─â ar merge reminderul ─âsta sub form─â de postare pe blog. Am o vag─â senza╚Ťie c─â mai sunt uituci care n-ar zice nu unui timbru nou pe buletin weekendul ─âsta.

Zice╚Ťi bogdaproste ╚Öi la nevoie ilumina╚Ťi ╚Öi al╚Ťi uituci.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza