Reminder de weekend: se iese la vot


- Aoleu, e duminica asta?
- Da.
- Păi deja mi-am plănuit o ieșire din oraș având în vedere vremea frumoasă...
- Nu e nicio problemă. Poți vota oriunde în țară. Găsește o scoală și probabil acolo e o secție de votare.
- De fapt ieșirea e un city break în afară.
- Pentru românii din afara țării perioada de votare e de 3 zile, de vineri până duminică. Ia dă un clic aici: https://votdiaspora.ro/.

N-am fost niciodată prea ancorat în politică, dar nu țin minte vreodată să fii văzut o campanie electorală mai diluată ca până acum. O campanie în care nu s-a întâmplat nimic prin media, nici măcar o dezbatere cu candidații mai de doamne ajută. Tentativa aia de discuție cu cei care au jumătate de procent prin sondaje nu se pune.

E ok, țin postul ăsta pe pozitiv chiar dacă toți candidații pare că și-au comandat strategia de campanie de pe aliexpress: unora încă nu le-a venit pachetul, iar alții au comandat ceva ce avea poza și descrierea cu caracter fantezist.

În schimb, cel mai mârlan lucru e cum un gigel care petrece cel puțin 8 ore online și vreo oră-două pe zi la televizor a trebuit să afle că se votează în weekend de la tac-su când a fost în weekend la grătar.

Poveste cât se poate de adevărată.

Mi-a zis-o mie „un prieten”.

Mai trist e că aseară eram la o bere cu niște prieteni și aceeași revelație au avut-o și ei când le-am zis că se votează în weekend. Acum știu că e pueril să dai vina pe alții pentru că tu nu te-ai informat, dar adu o Biblie să jur aici că tot universul meu sculptat după chipul și asemănarea lui Zuck a decis că alegerile astea nu sunt importante.

Ăsta a fost și motivul pentru care zis că ar merge reminderul ăsta sub formă de postare pe blog. Am o vagă senzație că mai sunt uituci care n-ar zice nu unui timbru nou pe buletin weekendul ăsta.

Ziceți bogdaproste și la nevoie iluminați și alți uituci.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!