Reminder de weekend: se iese la vot


- Aoleu, e duminica asta?
- Da.
- Păi deja mi-am plănuit o ieșire din oraș având în vedere vremea frumoasă...
- Nu e nicio problemă. Poți vota oriunde în țară. Găsește o scoală și probabil acolo e o secție de votare.
- De fapt ieșirea e un city break în afară.
- Pentru românii din afara țării perioada de votare e de 3 zile, de vineri până duminică. Ia dă un clic aici: https://votdiaspora.ro/.

N-am fost niciodată prea ancorat în politică, dar nu țin minte vreodată să fii văzut o campanie electorală mai diluată ca până acum. O campanie în care nu s-a întâmplat nimic prin media, nici măcar o dezbatere cu candidații mai de doamne ajută. Tentativa aia de discuție cu cei care au jumătate de procent prin sondaje nu se pune.

E ok, țin postul ăsta pe pozitiv chiar dacă toți candidații pare că și-au comandat strategia de campanie de pe aliexpress: unora încă nu le-a venit pachetul, iar alții au comandat ceva ce avea poza și descrierea cu caracter fantezist.

În schimb, cel mai mârlan lucru e cum un gigel care petrece cel puțin 8 ore online și vreo oră-două pe zi la televizor a trebuit să afle că se votează în weekend de la tac-su când a fost în weekend la grătar.

Poveste cât se poate de adevărată.

Mi-a zis-o mie „un prieten”.

Mai trist e că aseară eram la o bere cu niște prieteni și aceeași revelație au avut-o și ei când le-am zis că se votează în weekend. Acum știu că e pueril să dai vina pe alții pentru că tu nu te-ai informat, dar adu o Biblie să jur aici că tot universul meu sculptat după chipul și asemănarea lui Zuck a decis că alegerile astea nu sunt importante.

Ăsta a fost și motivul pentru care zis că ar merge reminderul ăsta sub formă de postare pe blog. Am o vagă senzație că mai sunt uituci care n-ar zice nu unui timbru nou pe buletin weekendul ăsta.

Ziceți bogdaproste și la nevoie iluminați și alți uituci.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h