Schimbare



Precum anotimpul rece care surprinde în fiecare an autoritățile, așa ne surprind și pe noi de aproape fiecare dată rezultatele alegerilor. Și motivele sunt variate, dar nu m-aș feri să fiu primul care arată cu degetul spre social media.

Spre bulă!

Nici măcar nu e vreo manipulare voită, dar cu toate astea se întâmplă nevoia asta continuă a acționarilor de a crește de la semestru la semestru. Iar ecuația e simplă pentru rețele sociale: timp și internet points primesc lucrurile care îți plac așa că e oarecum logic să îți arătăm cu precădere lucrurile astea. Iar altceva nici nu știm ce să îți arătăm! între noi fie vorba.

Cum s-ar zice în Vaslui, e de fapt vina ta ca victimă.

Dar acum între noi fie vorba, e suficient să te uiți puțin prin jur pentru a realiza că majoritatea oamenilor n-ar primi like-ul tău pe Internet.

Dacă îți taie calea pe stradă și nu semnalizează, cu cine crezi că va vota?

Sau ăla care apasă cu sete butonul de închidere a ușilor imediat ce urcă în lift, ăla crezi că iese la vot? Pare să fie genul care este frământat de nevoile și părerilor altora.

Aha.

Hai să fim puțin mai pragmatici și să realizăm că atunci când arătăm cu degetul, 3 degete arată de fapt spre noi. E ușor să vrei schimbare fără să te schimbi tu. E ușor să nu depui efort și să te aștepți ca lucrurile să se întâmple. E ușor să dai vina pe ceilalți și tu să nu greșești niciodată.

Dar nu e cam de porc să faci copilăriile astea când deja ai depășit vârsta medie (31) la care oamenii mureau acum nici 150 de ani?

Să fie mai bine nu e o alegere o dată la 3-5 ani, ci una pe care ar trebui să faci în fiecare zi.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!