Hocus pocus ignorantus

Din ce în ce mai des mi se întâmplă să deschid socialul personal, să dau vreo două trei scrolluri, să înghit în sec și să îl închid. Aceleași 5 întrebări fără răspuns îmi vin în minte și prefer să nu mă bag în dileme existențiale dacă nu este neapărat necesar.

Așa că mai bine îmi pierd timpul liber în alt mod, adică cu jocuri pe calculator. Măcar acolo lucrurile sunt destul de liniare și fiecare "victorie" sau "înfrângere" e cumva meritată și ușor de atribuit. Am pus în ghilimele pentru că majoritatea jocurilor mele sunt de tip sandbox așa că nu am niște obiective clar definite de la început.

Pentru curioși și pentru posteritate, acestea sunt cele 5 dileme care se mulează aproape perfect pe 90% din ceea ce văd pe social. Și desigur că persoanele de față se exclud, #evident.

  1. Dumnezeule, cât timp liber ai la dispoziție să te cerți pe prostia asta?
  2. E ceva în neregulă cu mine că nu mă interesează să fiu purtătorul dreptății și moralității absolute pe Internet?
  3. Dar nimeni nu obosește în maratonul ăsta de a avea păreri și impresii în fiecare sfântă zi și pe orice subiect imaginabil?
  4. Suntem bine cât timp ultimul semn al apocalipsei e ca cineva random pe Internet să recunoască că a greșit/n-a avut dreptate.
  5. Oare ce copilărie au avut acești adulți funcționali ce nu au nicio urmă de empatie? 
Și dacă pentru o parte din oameni înțeleg de ce tot insistă pe zona asta de social (bani & beneficii profesionale), marea majoritatea a oamenilor par să facă asta fără niciun beneficiu real. Atât emoțional cât și material. Pentru că refuz să cred că a demonstra oamenilor random pe Internet poate aduce o satisfacție emoțională adevărată. 

Asta faci cu un blog pe care mai postezi ceva din an în paște!

Comentarii

  1. Traim intr-o era a vitezei in care timpul este prea pretios pentru a il irosi discutand cu anonimi tot felul de subiecte, multe dintre postari fiind puse special pentru a starni cearta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!